Biomaso Je zde 1 produkt.

Podkategorie

  • Bio hovězí
    • maso je z českých kontrolovaných ekologických chovů
    • pouze z českých farem, kde jsou povolena výhradně přirozená krmiva v bio kvalitě. Je zde vyloučeno krmení antibiotik, hormonů, masokostních mouček a geneticky modifikovaných surovin
    • maso má prokazatelný původ
    • maso pochází pouze z masných plemen a mladých kusů - angus, charolais, limousine, wagyu
    • maso prochází zráním, záruka křehkosti a vynikající chuti
    • maso obsahuje hodnotné bílkoviny, je hlavním zdrojem železa a dalších minerálních látek
    • maso v bio kvalitě má až o 50 % více clověku prospěšných omega-3 mastných kyselin než běžné hovězí

    Prosím pozor!! Bio hovězí maso lze objednávat jen k osobnímu vyzvednutí, nebo rozvozu po Brně.

    Objednávky do pondělí do 8,00, dodávky ve středu odpoledne.

  • Bio jehněčí

    Jehněčí maso pocházející z registrovaných ekofarem v severních Čechách. V biochovu jsou povolena výhradně přirozená krmiva (vyloučeno krmení antibiotik, hormonů, masokostních mouček, geneticky modifikovaných surovin apod.). Produkce biojehněčího podléhá podstatně přísnějším kritériím než běžná produkce jehněčího masa. Dodávky masa jsou každou středu, objednávky je třeba odeslat do pondělí 8 hodin.

    Prosím pozor!! Bio jehněčí maso lze objednávat jen k osobnímu vyzvednutí, nebo rozvozu po Brně

  • Bio kuřecí

    Biokuřata pocházejí výhradně ze severo českých ekologických farem a jejich chov podléhá podstatně přísnějším kritériím než běžná produkce kuřecího masa. Biokuře je často větší než běžné kuře a díky vysokému podílu kukuřice v krmení má silnější a mírně žlutější kůži, než na jakou jste u drůbeže zvyklí. Maso má výraznou chuť, je křehké a zároveň pevné. Bio kuře roste téměř 3x déle.

    Prosím pozor!! Bio kuřecí maso lze objednávat jen k osobnímu vyzvednutí, nebo rozvozu po Brně. Objednávky do pondělí do 8,00, dodávky ve středu odpoledne.

  • Hovězí WAGYU

    Wagyu znamená v překladu japonský skot. Maso plemene Wagyu produkovaného původně v Kóbe (tzn. Kobe beef) se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Tzv. Kóbe-style je maso plemene Wagyu (minimálně 50 %) importované z jiných zemí než z Japonska.

    Při odchovu se používají různé chovatelské a krmné techniky, ve finální fázi je skot Wagyu krmen speciální krmnou dávkou s vysokým obsahem energie. Toto období intenzivní výživy trvá 300 až 600 dnů. Výsledkem je výborná kvalita svaloviny s vysokým podílem žádoucího vnitrosvalového tuku (tzv. mramorování). Výsledkem těchto specifických podmínek jsou zřetelně odlišné vlastnosti masa wagyu, které v průběhu let vedly k tomu, že se japonský skot stal světově proslulým. Maso plemene wagyu je označované jako „kaviár mezi hovězím masem".

    Mramorování zajišťuje vynikající kulinářské vlastnosti a hodnotí se dle oficiální stupnice BMS (Beef Marbling Standards).

    Maso objednávejte do pondělí do 8,00. K vyzvednutí ve středu odpoledne.

    Pouze k osobnímu vyzvednutí, nebo rozvoz po Brně

  • Uzeniny a masné výrobky
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
  • 329,00 Kč dodavky každou středu, objednávky do pondělí 8:00, pouze pro osobní vyzvednutí nebo rozvoz po Brně

    1 balení cca 600 g ± 25%; obsahuje 2 ks osso bucco Biohovězí je chlazené, balené vakuově. trvanlivost: 21 dní

    329,00 Kč
    dodavky každou středu, objednávky do pondělí 8:00, pouze pro osobní vyzvednutí nebo rozvoz po Brně
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky

Novinky

Nejprodávanější produkty